TOFAŞ Basketbol Altyapı 2022 Seçmeleri Tamamlandı

TOFAŞ Basketbol Altyapı 2022 Seçmeleri Tamamlandı
TOFAŞ Spor Kulübü yeni sezon basketbol altyapı seçmeleri 2007-2012 arası doğumlu sporcu adaylarının yoğun katılımıyla Mustafa V. Koç Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.



Altyapıya yapmış olduğu yatırımlarla Türk basketbolunun köklü kulüplerinden olan TOFAŞ’ın yeni sezon basketbol altyapı oyuncu seçmeleri yoğun bir katılımla tamamlandı. Seçmelere 2007-2012 arası doğumlu yaş gruplarından, Bursa ve farklı şehirlerden gelen 500’ü aşkın basketbolcu adayı katıldı. Mustafa V. Koç Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve kulübün Altyapı Teknik Koordinatörü Samir Seleskoviç ile altyapı antrenörlerinin hazır bulunduğu seçmelerde doğum yıllarına göre gruplara ayrılan genç sporcular, fiziksel ölçümlerin ardından 3 farklı sahada temel basketbol hareketleri üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Oyuncu adayları, fundamental çalışmaları, 1’e 1 ve 4’e 4 antrenman maçı yaparak seçmeleri tamamladı.

Altyapı antrenörleri tarafından dikkat çeken isimler 1 Temmuz 2022 tarihinde kulübün resmi internet sitesi www.tofasspor.com’dan açıklanacak.

Seçmelerde başarılı olan sporcular, TOFAŞ basketbol altyapı takımlarıyla kendi yaş gruplarında çıkacakları antrenmanlarda bir kez daha elemeden geçtikten sonra altyapıya katılma hakkı kazanacak.