TOFAŞ Şut Geliştirme Kampı’nın Ankara Ayağı Tamamlandı

TOFAŞ Şut Geliştirme Kampı’nın Ankara Ayağı Tamamlandı
Basketbol Antrenörleri Murat Özyer ve Derya Özyer’in katkılarıyla düzenlenen TOFAŞ Şut Geliştirme Kampları’nın Ankara ayağı başarıyla tamamlandı.



Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla Türk basketboluna katma değer yaratmaya devam eden TOFAŞ Spor Kulübü tarafından organize edilen TOFAŞ Şut Geliştirme Kampları Ankara’da düzenlenen iki kamp ile devam ediyor. Basketbol Antrenörleri Murat Özyer ve Derya Özyer’in katkılarıyla ve Tofaş Spor Kulübü altyapı antrenörlerinin gözetiminde ilki Bursa’da düzenenlenen kampın sıradaki ayağı başkent oldu. 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Altınpark Tofaş Basketbol Okulu Salonu’nda ve 19-20 Mayıs 2022 tarihlerinde Eryaman Tofaş Arena’da gerçekleştirilen iki kamp da yoğun ilgi görürken, Tofaş Basketbol A Takım oyuncusu Yiğit Arslan ile online soru-cevap etkinliği gerçekleştiren genç sporcular, parkede ise şut teknikleri ve doğru şut kullanabilmenin eğitimlerini aldı. Kampın sonunda katılım gösteren tüm sporculara başarı belgesi takdim edildi.



Türkiye çapında gerçekleştirilen TOFAŞ Şut Geliştirme Kampları’nın sıradaki ayağı Antalya’da gerçekleştirilecek. 28-29 Mayıs tarihlerindeki organizasyona Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel ev sahipliği yapacak. 2005-2011 arası doğumlu gençlerin katılabildiği TOFAŞ Şut Geliştirme Kampları’na kayıt ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgiyi illere göre aşağıdaki iletişim numaralarından alabilirsiniz.

ANTALYA
TARİH: 28-29 Mayıs 2022
YER: Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel
İLETİŞİM: Ferudun Biçermen – 0549 694 87 19

İSTANBUL
TARİH: 11-12 Haziran 2022
YER: İstanbul Henza Akın Çolakoğlu Lisesi Salonu
İLETİŞİM: Murat Berberoğlu – 0533 251 34 51